Home | Diensten | Contentmarketing | Contentontwikkeling

Contentontwikkeling

Wil je meer klanten aan je merk verbinden via relevante en interessante content? Webresults helpt je bij de ontwikkeling van het verhaal dat je online aan je doelgroep wilt vertellen en waarmee je je doelgroep raakt.

Beginnen met contentontwikkeling

Contentontwikkeling begint met het bepalen van een doel, de doelgroep en het kanaal. Welk verhaal wil je vertellen, aan wie en waarom? Wat zijn de voorwaarden die een kanaal stelt aan de uiting? Is het content voor de owned of earned media of gebruik je het om in een ander medium mee te adverteren? Deze uitgangspunten liggen aan de basis van de contentontwikkeling en verspreiding. Samen gaan we op zoek naar de vorm die aanslaat bij je doelgroep via de kanalen waar zij zich bevinden, altijd met het oog op resultaat.

Waarom investeren in contentontwikkeling?

Goede content bereikt een doel bij je doelgroep. Elk kanaal heeft weer eigen regels hoe je de content het beste kunt presenteren om de doelgroep optimaal te bereiken. Door op deze wijze contentontwikkeling te benaderen, voorkom je dat je veel tijd en geld besteedt aan het ontwikkelen van content die niets doet voor je doelstellingen. Door contentontwikkeling uit te besteden kun jij je concentreren op je bedrijf en zorg je ervoor dat jouw content professionaliteit uitstraalt en de juiste snaar raakt bij je doelgroep.

Hulp nodig bij contentontwikkeling?

Ben je op zoek naar hulp bij contentontwikkeling? Ik help graag bij het schrijven en herschrijven van commerciële en converterende content die daarnaast ook goed scoort in de organische resultaten van zoekmachines. Graag horen we van je.

Producten contentmarketing

Webresults biedt de volgende producten aan op het gebied van contentmarketing:

  Contentstrategie

  Contentontwikkeling

  Contentverspreiding

Training

SEO-Guru logo