Home | Diensten | Contentmarketing | Contentverspreiding

Contentverspreiding

Het is zonde wanneer je veel tijd en geld besteedt aan de ontwikkeling van interessante content waarmee je vervolgens bijna niemand bereikt. Om een plekje te bemachtingen in de beperkte aandacht van de consument, helpt het om soms wat geld te besteden aan het inkopen van bereik.

Het voordeel van adverteren

Het grote voordeel van adverteren met content op internet is dat je een specifieke boodschap kunt laten zien aan een hele specifieke doelgroep. Dit maakt adverteren op internet heel kosteneffectief. De kosten van adverteren bepaal je zelf. Hoe meer je aan adverteren besteedt, hoe groter je bereik is maar een groot bereik is niet altijd nodig om je doelstelling te behalen.

Verschillende kanalen

Adverteren met content kan in verschillende kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter of Google Adwords. Zo zorg je ervoor dat je met jouw bericht je doelgroep en je doelstellingen bereikt. Je kunt ervoor kiezen om meer bereik te creëren onder je bestaande volgers, de bezoekers van je website of je boodschap onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten die nog niet bekend zijn met jouw product of dienst.

Hulp nodig bij contentverspreiding?

Ben je op zoek naar hulp bij contentverspreiding en het realiseren van bereik voor je boodschap online? Ik help graag bij het opzetten, inplannen en evalueren van online campagnes. Graag horen we van je.

Producten contentmarketing

Webresults biedt de volgende producten aan op het gebied van contentmarketing:

  Contentstrategie

  Contentontwikkeling

  Contentverspreiding

Training

SEO-Guru logo