Home | Diensten | Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wil je beter presteren in de onbetaalde zoekresultaten van Google? Om dit te realiseren biedt Webresults hulp bij het technisch en inhoudelijk optimaliseren van je website. Zo kunnen wij voor je onderzoeken op welke zoekwoorden je het beste kunt scoren, hoe je presteert in relatie tot je concurrenten en of je website technisch is geoptimaliseerd om goed te scoren in Google.

SEO zoekwoord-analyse

Hoe presteer ik in de organische resultaten van Google en waar liggen mijn kansen? Na de SEO zoekwoord-analyse weet hoe je website op de voor jou belangrijkste zoekwoorden presteert en welke minder goed presteren maar mogelijk wel interessant zijn.

SEO website-analyse

Wil je weten of jouw website voldoende geoptimaliseerd is om goed te kunnen scoren in de organische resultaten van Google? Na de SEO website-analyse ben je op de hoogte van alle technische en inhoudelijke punten waarop jouw website nog tekort schiet voor die top-positie in Google.

Complete SEO-analyse

De complete SEO-analyse bestaat uit een zoekwoord-analyse, een website-analyse en een backlink-analyse. We maken de analyse compleet met een concurrentie-analyse waarin we kijken hoe je website op domein-niveau presteert ten opzichte van je belangrijkste concurrenten.

Hulp nodig bij zoekmachineoptimalisatie?

Ben je op zoek naar een SEO-specialist? Ik help je graag met de zoekmachineoptimalisatie van je website. Kijk bij contact op welke manieren je mij kunt bereiken.

Referenties

Daniëlle op den Brouw | Eigenaar Van Yperen & Partners

“Mirjam heeft ons geweldig geholpen bij de SEO-optimalisatie van onze website en het ontwikkelen van onze online strategie. Haar adviezen zijn heel praktisch en concreet. Wij konden er direct mee aan de slag. Ze is ook altijd bereid om extra ondersteuning te bieden als dit nodig is om het werk gedaan te krijgen. Wij maken ook graag in de toekomst gebruik van haar diensten.”

Training

SEO-Guru logo