Home | Over Webresults

Over Webresults

Webresults is het bedrijf van Mirjam van IJperen van waaruit zij bedrijven adviseert en ondersteunt bij het groeien en ontwikkelen in het online vakgebied. Hierbij maakt zij gebruik van haar eigen kennis en ervaring maar ook van de kennis en ervaring uit het uitgebreide netwerk van online experts waar zij onderdeel van uitmaakt.

Het online vakgebied ontwikkelt zich snel en er liggen veel kansen. Maar de veelomvattendheid van het vakgebied maakt het moeilijk om te bepalen waar je je geld en tijd het beste in kunt stoppen. Webresults adviseert bedrijven bij dit vraagstuk en helpt hen bij de uitvoering van de online marketing.

Je kunt Webresults inzetten voor uitstippelen van een concreet strategisch plan, het uitwerken van heldere contentmarketing, een resultaatgerichte online campagne of het verbeteren van je organische resultaten in Google.

Diensten Webresults

Opdrachtgevers

De afgelopen 5 jaar heeft Webresults de volgende bedrijven geholpen met strategisch advies, de ontwikkeling van de website of bij het aantrekken van relevante bezoekers via online campagnes, contentmarketing of zoekmachineoptimalisatie.

Eigenaar Webresults

Mirjam van IJperen

Mirjam van IJperen is de enthousiaste succesfactor achter Webresults. Haar kennis uit verschillende opleidingen op het gebied van (online) marketing & communicatie in combinatie en haar brede ervaring bij verschillende opdrachtgevers zet zij graag in om bedrijven online te laten groeien. Met haar Rotterdamse roots en no-nonsense instelling houdt ze haar mening niet graag voor zich en staat altijd voor een open en eerlijk advies. Haar favoriete uitspraak is ‘work smart, not hard!’ Naast haar werk als online marketeer, runt zij ook de webshop Tekstopdemuur.nl.

Mirjam va