Home | Online Marketing Blog

Online Marketing Blog

In meer dan 10 jaar heb ik bij heel veel organisaties heel veel ervaring opgedaan op het gebied van online marketing, campagne management, online project management en SEO optimalisatie. Ik heb online marketingplannen geschreven, campagnes opgezet en uitgevoerd, websites geoptimaliseerd, teksten geschreven en websites gebouwd. Mijn ervaring in het online vakgebied is hierdoor enorm breed.

Vorig jaar ben ik naast mijn werk als online marketeer gestart met de webshop Tekstopdemuur.nl waar ik deze brede ervaring allemaal kon toepassen. Hoe leuk! Maar ik vind het ook leuk om mijn kennis en ervaring met anderen te delen. Daarom schrijf ik op deze blog regelmatig (althans dat probeer ik ;-)) artikelen en tutorials over hoe je bijvoorbeeld je website optimaliseert voor zoekmachines of hoe je gestructureerd met online campagne management omgaat zodat je ook een beetje inzicht krijgt wat het je oplevert.

Vind je het leuk om mij te volgen? Nieuwe updates deel ik natuurlijk via de socials Facebook, Instagram en Twitter. Ik probeer het allemaal zo simpel mogelijk uit te leggen zodat ook de minder ervaren online marketeers en website- / webshopeigenaren ermee aan de slag kunnen.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me zeker even een mailtje. Ik vind het superleuk om met andere vakidioten in contact te komen!

DIY SEO analyse – inhoud

Om je resultaten in zoekmachines te verbeteren, is het ook belangrijk dat je website inhoudelijk op orde is. In stap 2 van de SEO-analyse leg ik uit hoe je onderzoekt of er geen inhoudelijke foutmeldingen zijn zoals gebroken links of missende metadata, of de kwaliteit...

DIY SEO analyse – techniek

Ben je benieuwd hoe jouw website presteert op het gebied van SEO en waar jouw kansen liggen om beter te presteren in zoekmachines? Dit artikel maakt onderdeel uit van een serie van drie artikelen waarin ik stap-voor-stap uitleg uit hoe je zelf een SEO analyse doet...

DIY SEO analyse – inleiding

Ben je benieuwd hoe jouw website presteert op het gebied van SEO en waar jouw kansen liggen om beter te presteren in zoekmachines? In deze serie artikelen leg ik stap-voor-stap uit hoe je zelf een SEO analyse doet voor je website. Kom je tijdens het doen van de SEO...

Start where you are…

In de zomer van 2018 ben ik begonnen met een volgend vinkje op de bucketlist, namelijk een eigen webshop in muurstickers onder de naam Tekstopdemuur.nl.