Home | Over mij

Over mij

Webresults is de naam waaronder ik bedrijven adviseer en ondersteun bij het groeien en ontwikkelen in het online vakgebied. Hierbij maakt ik gebruik van mijn eigen kennis en ervaring maar ook van de kennis en ervaring uit het uitgebreide netwerk van online experts waar ik onderdeel van uitmaakt.

Het online vakgebied ontwikkelt zich snel en er liggen veel kansen. Maar de veelomvattendheid van het vakgebied maakt het moeilijk om te bepalen waar je je geld en tijd het beste in kunt stoppen. Ik adviseer bedrijven bij dit vraagstuk en help ze bij de uitvoering van de online marketing.

Opdrachtgevers

Eigenaar Webresults

Mirjam van IJperen

Mirjam van IJperen is de enthousiaste succesfactor achter Webresults. Haar kennis uit verschillende opleidingen op het gebied van (online) marketing & communicatie in combinatie en haar brede ervaring bij verschillende opdrachtgevers zet zij graag in om bedrijven online te laten groeien. Met haar Rotterdamse roots en no-nonsense instelling houdt ze haar mening niet graag voor zich en staat altijd voor een open en eerlijk advies. Haar favoriete uitspraak is ‘work smart, not hard!’ Naast haar werk als online marketeer, runt zij ook de webshop Tekstopdemuur.nl.

Mirjam va