06-41797654

(bijna) alles wat je wil weten
OVER MIJ

In 2012 besloot ik na een aantal jaar als online marketeer en online projectmanager in loondienst te hebben gewerkt, de sprong te wagen naar het zelfstandigen-bestaan. Een spannende stap maar het bleek ook een hele goede stap te zijn!

De afgelopen jaren heb ik grote bedrijven en kleinere ondernemers mogen helpen bij het professionaliseren van hun online marketing. De ene keer als online campagne manager, de andere keer om de website beter vindbaar te maken in zoekmachines of inhoudelijk te verbeteren.

Elk bedrijf en elke opdracht is weer anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. En dat maakt dit vak zo mooi! Ik heb met fijne collega’s aan leuke, spannende en leerzame projecten mogen werken. Deze kennis en ervaring neem ik weer graag mee in mijn volgende opdrachten.

Het vak online marketing kent steeds meer specialisaties dus ook ik heb moeten kiezen waar mijn echte passie ligt. En dat is bij het vertellen van het verhaal van een organisatie met treffende woorden en beelden. Mooie content maken die goed vindbaar is in zoekmachines, aansluit bij de informatie-behoefte van een doelgroep of goed deelbaar is via sociale media. Mag ik jouw organisatie daar ook bij helpen?

ENKELE OPDRACHTGEVERS

aatop-milieu-en-ruimte
aatop-ict
aatop personeelsintermediair
VCN

meer weten?
let's talk!

8 + 10 =